top of page
email 2.png
instagram 2.png
_Z5A7587.jpg

Woonhuis - Herkingen

Wij geloven in een duurzame toekomst

Wij ontwerpen zowel grote als kleine projecten waarbij een positieve impact op de directe omgeving en klimaat centraal staat. In onze ontwerpen proberen we op esthetische wijze de balans te herstellen tussen mens en milieu.

2
210902 Vooraanzicht Doetinchem_edited.jpg

Natuur inclusieve villa - Doetinchem

In verbinding met de natuur

In onze projecten zoeken we op conceptuele wijze de connectie met de omgeving op. De verbinding vinden we door een analytisch onderzoek naar de context.

3
Heemstede_IX_Alyssa van Heyst Fotografie_32.jpg

Uitbouw - Heemstede

Wij waarderen ambacht en vakmanschap

Kwaliteit en ambacht zorgt voor tijdloze duurzame projecten en fijne leefomgevingen. Aandacht voor detaillering, echte (natuurlijke) materialen en samenwerkingen met ambachtslieden vinden wij belangrijk. Alleen samen komen we tot nieuwe oplossingen.

4

Uitbouw & Renovatie - Rijswijk

Volledige ontzorging tijdens het gehele proces

We ontzorgen onze opdrachtgevers vanaf de eerste potloodstreep tot de oplevering van het project. Door ons netwerk kunnen we al in een vroeg stadium het precieze bouwbudget vaststellen, waardoor het bouwproces gestroomlijnd en zonder grote verassingen verloopt.

5
Enscape_2022-07-27-10-55-05.png

Frank Loyd Wright villa - Mill

Methodisch ontwerpproces

Samen met onze opdrachtgevers gaan wij een methodisch ontwerpproces door waarbij uitgebreide analyses en onderzoek de basis vormt voor een goed ontwerp. Wij blijven tot de laatste stap betrokken zodat het ontwerp zo perfect mogelijk gerealiseerd wordt.

6
7
All Projects

Woonhuis - Herkingen

Esthetische en comfortabele ruimtes

Wij ontwerpen ruimtes waar je in wilt verblijven! Om het leefcomfort te maximaliseren houden we naast esthetiek ons ook bezig met zaken als oriëntatie, installatie en klimaatbeheersing.

190727 Section_edited.jpg

Appartementencomplex Visserijplein - Rotterdam

S, M, L, XL Projecten

Wij werken aan projecten op verschillende schaalniveaus: van onderzoek, interieur, gebouw tot stedenbouwkundige visie. Wij geloven in totaal projecten waarin het grootste gebaar tot het kleinste detail in harmonie met elkaar verbonden is.

8

Op zoek naar een architect voor een interieurontwerp, verbouwing, uitbouw of nieuwbouw?

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Samen bespreken we de mogelijkheden

  • Eerste idee over de bouwkosten

  • Maken we een persoonlijk stappenplan

9
bottom of page