top of page
email 2.png
instagram 2.png

Groots Cafe Hanno - Delft

Wij geloven in unieke projecten

Elk project of opdrachtgever heeft een eigen identiteit. Door een analytisch ontwerpproces wordt er een sterk concept ontwikkeld wat als een maatpak bij onze opdrachtgever past. De uitkomst van dit proces zijn unieke projecten, waarvan geen één hetzelfde is.

2
Enscape_2022-09-29-15-40-12.png

Nieuwbouwwoning - Almere

Eerlijke en natuurlijke materialen

In onze ontwerpen passen we graag ruwe en authentieke materialen toe. Dergelijke materialen hebben een bepaalde tijdloosheid en krijgen naar mate de tijd verstrijkt meer karakter. 

3
JOEL7005_restaurant-AJI_LR-3_edited.jpg

Restaurant Aji - Rotterdam

Conceptueel ontwerpproces

Wij geloven in een conceptuele benadering. Door een methodische ontwerpproces met uitgebreid onderzoek en varianten werken we naar het best passende resultaat. 

4

Nieuwbouwwoning - Den Haag

Oog voor detail & gebruiksvriendelijkheid

Door kwalitatief, a maatwerk zorgt voor tijdloze en duurzame projecten en fijne leefomgevingen. Aandacht voor detaillering, gebruiksvriendelijkheid en samenwerkingen met ambachtslieden vinden wij belangrijk. Alleen samen komen we tot nieuwe oplossingen.

5
Enscape_2021-11-11-11-59-26.png

Penthouse - Rotterdam

Interieurs komen tot leven in 3D

Middels computergestuurde modellen brengen we interieurs tot leven. Door de fotorealistische impressies krijgen onze opdrachtgevers een goed beeld bij het uiteindelijke resultaat. We werken het ontwerp technisch uit in de computer met de nieuwste software (BIM e.d.). 

6
7
All Projects
Maashaven_IX_Alyssa van Heyst Fotografie_3.jpg

Nieuwbouwwoning - Rotterdam

Esthetische en comfortabele ruimtes

Wij ontwerpen ruimtes waar je in wilt verblijven! Om het leefcomfort te maximaliseren houden we naast esthetiek ons ook bezig met zaken als oriëntatie, installatie en klimaatbeheersing.

Ternate_Alyssa van Heyst Fotografie_12.jpg

Renovatie jaren 30 woning - Delft

Volledige ontzorging tijdens het gehele proces

We ontzorgen onze opdrachtgevers vanaf de eerste potloodstreep tot de oplevering van het project. Door ons netwerk kunnen we al in een vroeg stadium het bouwbudget vaststellen, waardoor het bouwproces gestroomlijnd en zonder grote verassingen verloopt.

8

Op zoek naar een architect voor een interieurontwerp, verbouwing, uitbouw of nieuwbouw?

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Samen bespreken we de mogelijkheden

  • Eerste idee over de bouwkosten

  • Maken we een persoonlijk stappenplan

bottom of page