top of page
210413 Render 1.jpg

Bezoekerscentrum en Wildopvang - Delft

Wij geloven in een Duurzame toekomst

Wij ontwerpen zowel grote als kleine projecten waarbij een positieve impact op de directe omgeving centraal staat. In onze ontwerpen proberen we op esthetische wijze de balans tussen mens en milieu te herstellen.

2
210902 Vooraanzicht Doetinchem_edited.jpg

Natuur inclusieve villa - Doetinchem

In verbinding met de natuur

In onze projecten zoeken we op conceptuele wijze de connectie met de omgeving op. De connectie vinden we door analytisch onderzoek en kan zowel letterlijk als abstract zijn.

3
IMG_9532 Hanno Delft Maxim Bosman Photography webquality.jpg

Groots Café Hanno - Delft

Wij waarderen ambacht en vakmanschap

Kwaliteit en ambacht zorgt voor tijdloze duurzame projecten en fijne leefomgevingen. Aandacht voor detaillering, echte (natuurlijke) materialen en samenwerkingen met ambachtslieden vinden wij belangrijk. Alleen samen komen we tot nieuwe oplossingen.

4

Uitbouw & Renovatie - Rijswijk

Volledige ontzorging tijdens het gehele proces

We ontzorgen onze opdrachtgevers vanaf de eerste potloodstreep tot de oplevering van het project. Door ons grote netwerk kunnen we al in een vroeg stadium het precieze bouwbudget vaststellen waardoor het bouwproces gestroomlijnd en zonder grote verassingen verloopt.

5
Enscape_2021-09-16-17-20-06.png

Woonhuis Herkingen

Methodisch ontwerpproces

Samen met onze opdrachtgevers gaan wij een methodisch ontwerpproces door waarbij uitgebreide analyses en onderzoek de basis vormt voor een goed ontwerp. Wij blijven tot de laatste stap betrokken zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt.

6
7
All Projects
JOEL7005_restaurant-AJI_LR-3_edited.jpg

Restaurant Ají - Rotterdam

Esthetische en comfortabele ruimtes

Wij ontwerpen ruimtes waar je in wilt verblijven! Om het leefcomfort te maximaliseren houden we naast esthetiek ons ook bezig met zaken als oriëntatie, installatie en klimaatbeheersing.

190727 Section_edited.jpg

Appartementencomplex Visserijplein - Rotterdam

S, M, L, XL Projecten

Wij werken aan projecten over verschillende schaalniveaus, van research, interieur, gebouw tot stedenbouwkundige visie. Wij geloven in een totaal projecten waarin het grootste gebaar tot het kleinste detail in harmonie met elkaar is.

8
UG_IX_Alyssa van Heyst Fotografie_18.jpg

Founders: Daan Verhoeven & Cheyenne Hensgens

Wij geloven in samenwerkingen

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en hebben tevens een groot netwerk waarmee we onze projecten kunnen realiseren. Samen met onze partners kunnen we als bouwteam projecten begeleiden van eerste idee tot aan oplevering.

9

Op zoek naar een architect voor een interieurontwerp, verbouwing, uitbouw of nieuwbouw?

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Samen bespreken we de mogelijkheden

  • Eerste idee over de bouwkosten

  • Maken we een persoonlijk stappenplan

Bedankt voor de inzending!

bottom of page