OFFICE 'NOWI'

Location: Delft, The Netherlands

Status: Execution june 2019

Task: Design & Project management

Sqr meters: 155 m²

‘Nowi Energy’ ontwikkeld sensoren en computerchips die energie delven uit de ‘lucht’ via o.a. Wifi.

Deze Tech start-up bevindt zich in transitie naar scale-up. Het ontwerp symboliseert Nowi’s overgang naar
‘volwassenheid’. Het strakke corporate office is speelser gemaakt door het gebruik van ruwe constructiematerialen, Nowi’s trendy kleur, veel groen en Tech gerelateerde muurschilderingen.
De grootste blikvanger is Nowi’s turquoise achterwand, deze is volledig opgebouwd uit geryclede computermoederboards. Dit element visualiseert Nowi’s vooruitstrevende positie in de Tech sector.

Alle werkplekken voldoen aan de ARBO normen m.bt. afmetingen en (gevel) positionering. Aan de gangzijde
bevindt zich een strook met ondersteunende ruimtes (o.a. overleg, bel/concentratieplek, wachtruimte en een presentatie plek). Deze scheidingsstrook is gematerialiseerd in de vloer met constructieve
underlaymentplaten. De scheidingskasten zijn opgebouwd uit eenvoudige stalen Kwantum kasten die
geupgrade zijn door underlaymentplaten, spanbanden en figuurglas.